top of page

Wed, 05 Oct

|

Cineplexx Prishtina, Albi Mall

BLUE PROGRAMME

Farmer, The / 3 min / USA Trustfall / 11 min / Norway The Slabs / 6 min / UK Learning to Drown / 40 min / USA Pauzë & Networking / 20 min If You Give a Beach a Bottle / 5 min / USA Finally / 13 min / France Link Sar / 17 min / USA My Midsummer Morning / 20 min / UK

Registration is Closed
See other events
BLUE PROGRAMME

Time & Location

05 Oct 2022, 19:00

Cineplexx Prishtina, Albi Mall, Zona e Re Industriale, Veternik 10000 Prishtine Prishtina XK, 10000

About the event

Këtë vit, BANFF Kosovo shfaqë një program prej 16 filmash të metrazhit të shkurtë të ndarë në programet RED dhe BLUE, me 4 dhe 5 Tetor në sallën më të madhe në Cineplexx. Filmat përfshijnë sporte ekstreme si skijim, çiklizëm malor, alpinizëm, zhytje, surf, kërcim BASE, dhe fluturim me kostum krahësh, gjithmonë duke prekur çështje aktuale rreth ambientit dhe ngrohjës globale.

Programi BLUE përfshinë 8 filma të metrazhit të shkurtër dhe të mesëm që manifestojnë shpirtin e aventurës, qendrueshmërisë, dhe përkushtimit në sporte.

Share this event

bottom of page